top of page

Het e-book zit over 'n paar minuten in je inbox

PS: Niet ontvangen? Vergeet niet je SPAM box te checken.

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog even verder te scrollen

terwijl je wacht op je e-book, want....

Ik heb nog iets leuks voor je!

Je bent al weken of zelfs maanden achter de schermen aan het bedenken aan je geweldige nieuwe label.

Maar je loopt steeds tegen muren en je loopt gewoon vast...

Waarom kom ik niet verder?

Waar vind ik de juiste leverancier, in deze gesloten markt?

Wie snapt nou echt wat ik bedoel?

Waar haal ik de kennis vandaan?

 

Je wil dolgraag impact maken en dat jouw klanten

dan eindelijk gaan shinen in jouw kleding!

Hoe zorg je ervoor dat jouw label een succes gaat worden?

Hoe zorg je ervoor dat je alle kennis in huis hebt?

Hoe zorg voor de juiste leveranciers?

Dat en nog veel meer ga ik jou leren in de workshop "Brainstormsessie start een Fashionlabel’. Een online workshop waarin we stap voor stap je plan gaan doornemen.

Wil je graag deze brainstormsessie met mij, zodat je alles aan mij kan vragen en ik jou advies kan geven over mogelijke routes en keuzes die je vervolgens kan gaan maken?

De normale investering voor deze brainstromsessie is €89,- als je nu besluit om mee te doen aan deze sessie dan is de investering

slechts € 29,99,-

Ik weet het dit is wel een enorme korting, maar ik vind het super dapper dat jij bezig bent de je eerste stap. En dat beloon ik graag!

 

Christa-8605 (2).jpg

Hi, ik ben Christa!

Mijn naam is Christa van Noordenburg. Misschien ken je me al en volg jij mij al een tijdje op social media. Misschien heb je net pas van me gehoord? Misschien draag je wel kleding van mij, want ik ben al mijn hele leven een ondernemende ontwerper en heb ook voor verschillende grote labels gewerkt. En al die ervaring deel ik graag met je.

 

Mijn ervaring is jouw voorsprong

Ik heb de afgelopen jaren ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan, die ik ook weer heb mogen doorgeven, met prachtige collecties tot gevolg. Al die kennis, van opstart tot beeindiging/verkoop  -echt waar-  heb ik allemaal zelf verzameld en deel ik graag om jou of jullie. Waarom? Om jou of jullie te ondersteunen om succesvol te zijn in DE modewereld van vandaag. En geloof me: je staat meer dan 1-0 voor met die kennis in deze keiharde en concurrerende wereld.

Mijn overtuiging

Ik geloof echt dat iedereen met de juiste kennis, vaardigheden en begeleiding een eigen label succesvol in de markt kan zetten!

Mijn stap naar ondernemerschap

Jarenlang heb ik gewerkt voor modelabels die er toe doen in deze branche. Ik heb er kennis gebracht en gehaald, met als doel om keer op keer collecties in de markt te zetten, die opvallend, succesvol en dus winstgevend waren. Na al die jaren in loondienst, heb ik het gewaagd om een eigen label te presenteren. Chaos-and-Order was een zeer lucratief en innovatief bedrijf, dat keer op keer collecties in de markt wist te zetten, die al voor de productie waren verkocht.

 

Nieuwe inzichten

Christa-8405 (2).jpg

In 2014 veranderde mijn privésituatie ingrijpend en moest ik mijn aandeel in Chaos-and-Order verkopen. Nadat ik alles weer op de rit had staan, startte ik opnieuw een fashionlabel op: DEAL-75. Na twee succesvolle collecties was bij mij de benzine op. Ik deed alles alleen en dat bleek te veel voor mij. Na een periode van rust, andere werkzaamheden kwamen nieuwe inzichten. Met Diesign with Phassion kan ik alles wat ik heb geleerd overdragen aan een nieuwe generatie modeontwerpers.

En wie ben jij?

Inmiddels weet je het nodige over mij, maar ken ik jou nog niet. Ik ben nieuwsgierig naar wat jou bezig houdt, waar je kansen ziet en waar je zorgen zitten. Wat drijft jou en wat zijn je ambities? Als je hieronder je contactgegevens achterlaat, neem ik contact met je op. Kunnen we nader kennismaken. Leuk!

ABOUT US

Contact

bottom of page