top of page

Hi, ik ben Christa!

Mijn naam is Christa van Noordenburg. Misschien ken je me al en volg jij mij al een tijdje op social media. Misschien heb je net pas van me gehoord? Misschien draag je wel kleding van mij, want ik ben al mijn hele leven een ondernemende ontwerper en heb ook voor verschillende grote labels gewerkt, waaronder Nike, Twinlife, Marlies Dekkers en Gaastra. Na deze periode in loondienst heb ik met veel passie, doorzettingsvermogen en zakelijk instinct eigen modelabels op de marktgebracht: Deal-75, Deal-75 kids en Chaos-and-Order. En al die ervaring deel ik graag met je.

 

Christa van Noordenburg | Kledinglijn beginnen

Mijn ervaring is jouw voorsprong

Ik heb de afgelopen jaren ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan, die ik ook weer heb mogen doorgeven, met prachtige collecties tot gevolg. Al die kennis, van opstart tot beeindiging/verkoop  -echt waar-  heb ik allemaal zelf verzameld en deel ik graag om jou of jullie. Waarom? Om jou of jullie te ondersteunen om succesvol te zijn in DE modewereld van vandaag. En geloof me: je staat meer dan 1-0 voor met die kennis in deze keiharde en concurrerende wereld.

 

Mijn overtuiging

Ik geloof echt dat iedereen met de juiste kennis, vaardigheden en begeleiding een eigen label succesvol in de markt kan zetten!

Mijn stap naar ondernemerschap

Jarenlang heb ik gewerkt voor modelabels die er toe doen in deze branche. Ik heb er kennis gebracht en gehaald, met als doel om keer op keer collecties in de markt te zetten, die opvallend, succesvol en dus winstgevend waren. Na al die jaren in loondienst, heb ik het gewaagd om een eigen label te presenteren. Chaos-and-Order was een zeer lucratief en innovatief bedrijf, dat keer op keer collecties in de markt wist te zetten, die al voor de productie waren verkocht.

Nieuwe inzichten

Christa van Noordenburg | Kledinglijn beginnen

In 2014 veranderde mijn privésituatie ingrijpend en moest ik mijn aandeel in Chaos-and-Order verkopen. Nadat ik alles weer op de rit had staan, startte ik opnieuw een fashionlabel op: DEAL-75. Na twee succesvolle collecties was bij mij de benzine op. Ik deed alles alleen en dat bleek te veel voor mij. Na een periode van rust, andere werkzaamheden kwamen nieuwe inzichten. Met Diesign with Phassion kan ik alles wat ik heb geleerd overdragen aan een nieuwe generatie modeontwerpers.

 

Do’s and dont’s

Ondernemen in de modewereld gaat niet alleen over kennis, kunde en wat je moet doen. Wat je vooral niet moet doen is minstens zo belangrijk. Ik weet er zelf alles van!

ABOUT US

En wie ben jij?

Inmiddels weet je het nodige over mij, maar ken ik jou nog niet. Ik ben nieuwsgierig naar wat jou bezig houdt, waar je kansen ziet en waar je zorgen zitten. Wat drijft jou en wat zijn je ambities? Als je hieronder je contactgegevens achterlaat, neem ik contact met je op. Kunnen we nader kennismaken. Leuk!

Contact

bottom of page