top of page

1 op 1 Begeleiding door een Vak-Expert

Van start tot kant en klaar product

  • Je wilt graag de stap maken om een modelabel te starten, maar weet niet waar je moet beginnen.

  • Je zit boordevol ideeën voor een collectie, maar mist de rode draad.

  • Je hebt geen overzicht over alle kosten.

  • Je wilt graag een netwerk opbouwen om je label op de markt te brengen.

  • Je bent op zoek naar iemand die je verder kan helpen of stap voor stap begeleidt. 

Christa-8558 (2).jpg

 

Herken je dit? 

Hoe fijn zou het zijn als...

Stel dat er iemand is die jarenlang ervaring heeft met het ontwerpen van mode en met het op de markt brengen van fashionlabels. Iemand die alle ins & outs weet binnen de modebranche. Die een netwerk heeft en dat met je wil delen. Zo’n iemand is er voor je. Wil je daar meer over weten?

 

Christa-8391 (2).jpg

Wie is Christa van Noordenburg

Mijn naam is Christa van Noordenburg, eigenaar van Phassion en ik ben nagenoeg mijn hele leven bezig geweest met mode en kleding. Tijdens mijn carrière heb ik voor prachtige labels mogen werken, waaronder Nike, Twinlife, Marlies Dekkers en Gaastra. Als ondernemer heb ik alles gedaan: van ontwerp en design tot inkoop en verkoop. Die kennis en ervaring wil ik graag met je delen. Want ik weet dat het je veel teleurstellingen kan besparen als je weet waar en hoe je moet beginnen.

 

.jpg

Referenties

FamilySupporters

Je hebt zoveel moois gemaakt en er is nog zo veel te doen. Echt jammer dat de opdracht voorbij is Christa maar ik weet zeker dat er nog veel mensen enorm geholpen worden met jouw geweldige werk. Ik vond het heel fijn om met je te werken. Veel plezier met alles wat nog gaat komen. Edith (via LinkedIn)

Nais Kidswear

Ik kreeg een goede referentie over jou van Monique van Another World. In ons kennismakingsgesprek was de klik er meteen en de samenwerking was heel fijn. Productie was voor mij compleet nieuw dus je kunt beter vragen wat heb ik niet geleerd. Door jou wist ik heel snel hoe productie in zijn werk ging. Door jou (en Monique) is er een heel mooi fundament neergezet voor Nais. Jullie konden heel goed aanvoelen hoe wij de collecties wilden hebben. De samenwerking verliep heel goed en het resultaat was erg mooi. Janneke

Badr.

Ik heb een fijne samenwerking gehad met je. Je passie voor het vak sprak mij aan en heeft mij aangetrokken. Ik geloof in wat je doet, met name je creatieve geest en het meedenken. Wat ik heb geleerd is hoe een holistisch beeld te krijgen over de kledingbranche en hoe hierop in te spelen met vraaggerichte producten. Jammer genoeg heeft mijn concept geen doorgang gekregen, doordat ik een andere richting heb gekozen die dichter bij mij ligt als persoon. Wie weet wat de toekomst brengt. Ik weet zeker wie ik moet hebben mocht ik weer actief willen ondernemen in de kledingindustrie. Badr.

FamilySupporters

Ik heb diep respect voor jou en ken denk meer dan wie ook de waarde die je toevoegt.

Easseli

Samen met mijn vader ben ik in contact gekomen met Christa, via een kennis. Wij wilde al heel lang een eigen kledingwebshop starten en eigen kleding ontwerpen. Nu hadden we goede verhalen over Christa gehoord en wilde wij haar dan ook ontmoeten. Na de eerste ontmoeting, voelde het gelijk goed. Wij zijn dan ook met haar gaan samenwerken omdat ze ons goed begreep en erg enthousiast was, waardoor wij ook enthousiaster werden. In ons proces van ons merk genaamd “easseli”, heb ik veel van Christa geleerd. Van het begin tot het eind om een mooi product neer te zetten. Van het meten van de kleding tot het ontwerp zelf, tot de productie. Ga zo maar door. Het belangrijkste wat ik dan ook geleerd heb is om je eigen mening echt te mogen geven, het is dan ook je eigen product. Het resultaat is een eerste mooie collectie kleding. Zoals joggingsbroeken, t shirts en hoodies. Isabel van Zanten

Mijn garanties naar jou

✔️ ik neem je stap voor stap mee in het proces

✔️ ik beantwoord al je vragen

✔️ ik draag mijn kennis graag over

✔️ je mag alles aan mij vragen

✔️ ik vind het super leuk om je te ontmoeten

✔️ we fantaseren samen over de toekomst

 

Christa-8379 (2).jpg

“Ik kan je helpen om je droom waar te maken!”

Ontvang gratis mijn e-book met

succesvolle tips na

aanvraag gratis consult!

Download E-book kledingijn starten
bottom of page